Jarig

Jarig

Het is voor vele hetzelfde. Jarig in het Coronatijdperk. En voor mij is het dan eigenlijk nog niet eens zoveel anders. Ik ben niet zo’n vierder.

Een vreemd feestje

Mijn zoon is ook jarig geweest tijdens de Corona. Hij had er ogenschijnlijk niet zo’n last van. Terwijl een feestje toch meer cadeautjes betekent, iets wat hij wel leuk vindt.

Ik vind het ingewikkelder. Ik kom er op een dag als vandaag toch vooral achter wat we niet hebben of mogen. En daar krijg ik mijn hoofd niet zo goed omheen gedacht.

Wat wel erg leuk is dat er meer aandacht lijkt te zijn dan normaal. Meer kraartjes, berichten, cadeautjes door de brievenbus. Iedereen in Nederland lijkt wat meer begaan met elkaar. Of meer bewust van de waarde?

Het is fantastisch mooi weer. Echt heerlijk, knalblauwe luchten, boven de 20 graden. Je zou de vouwwand open gooien en hordes mensen in de tuin hebben. Dat hebben we straks ook als de virtuele borrel start. Eindelijk geen stress of we wel genoeg hebben. Eindelijk eindigen we niet met belachelijk teveel aan eten en drinken. Nu eerst het bier koud leggen. Want borrelen zonder borrels….

Floris

Op de hoogte blijven? Schrijf je in!